Werkdagen voor 15:30 besteld, morgen in huis 
Gratis verzending vanaf 50,-
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

LOGIN

Login

Account

 Werkdagen voor 15:30 besteld, morgen in huis 
Gratis verzending vanaf 50,-
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

Kleurlenzen gebruiksaanwijzing

We raden u ten zeerste aan om alle aanwijzingen van uw oogarts op te volgen, naast alle instructies die in dit document worden beschreven en de instructies op het etiket van uw lensverzorgingsproduct.
Lees voor uw optimale veiligheid de volgende instructies voor het dragen van contactlenzen en volg deze zorgvuldig op:

Modaliteiten

Deze gekleurde contactlenzen zijn jaarlenzen die dagelijks kunnen worden gedragen, gedurende 12 maanden (max) na het openen van de verpakking.

Toepassingen

Haal de lenzen uit hun verpakking, plaats ze in uw handpalm en laat ze weken in enkele druppels lenzenvloeistof. Spoel elke kant van de lenzen in voorwaartse beweging gedurende 10 tot 15 seconden voordat u ze op uw ogen draagt.

Maak een schoon lenzendoosje klaar waarin u uw lenzen kunt bewaren nadat u ze hebt verwijderd. Zorg ervoor dat u het lenzendoosje afspoelt met een vergelijkbare multifunctionele lenzenvloeistof voordat u uw lenzen opbergt. Vul beide containers met verse vloeistof om de lens gehydrateerd te houden terwijl ze worden bewaard, en sluit de deksels goed. Herhaal de bovengenoemde stappen wanneer u uw contactlenzen weer draagt en opbergt.

Hoe een lens te dragen:
1. Controleer de juiste en onjuiste kant van de lens.
2. Plaats de lens op de rechter tweede vinger.
3. Open uw oog wijd door met de linker middelvinger aan het bovenste ooglid te trekken en met de rechter middelvinger aan het onderste ooglid.

4. Plaats de lens zachtjes op de pupil.
5. Sluit uw oog zachtjes om de lens in het midden te plaatsen en raak het ooglid zachtjes aan.

Hoe de lens af te doen:

1. Open je oog wijd met je vingers.
2. Verwijder de lens door de lens met de rechterduim en de tweede vinger vast te pakken.

Comfort advies

Voor elk soort ongemak (d.w.z. pijn, jeuk, irritatie, branderig gevoel, roodheid), verwijder uw lenzen, maak ze goed schoon met een frisse nieuwe vloeistof en zorg ervoor dat ze opnieuw op de juiste manier op uw ogen worden gedragen. Als de symptomen aanhouden, raden we u ten zeerste aan de dichtstbijzijnde oogarts te bezoeken voor onderzoek/advies.

Contra-indicaties

Opgevouwen/loszittende lenzen zijn niet aan te raden om te restaureren. Als u een gevouwen of losgeraakte lens koopt, gebruik dan de lenzen niet maar neem contact op met onze klantenservice.

Gedehydrateerde lenzen moeten meteen worden weggegooid. Als u merkt dat de blaren op de lens zijn opgedroogd en de lenzen erin stijf zijn geworden, mogen ze niet opnieuw worden gehydrateerd om ze bruikbaar te maken.

Waarschuwingen

Gebruik nooit speeksel, zelfgemaakte zoutoplossing en/of kraanwater om uw lenzen te desinfecteren. Gooi na het herstellen van uw lenzen de oude vloeistof uit de lenshouders en vervang deze door verse vloeistof om de lenzen binnen te houden.

Aanbevelingen

Bij aankoop van contactlenzen raden wij u ten zeerste aan om het product te controleren. Bekijk de staat van de lenzen om er zeker van te zijn dat u de juiste kleur en/of sterktes, goede staat en goed gehydrateerde contactlenzen krijgt.

Gebruik de lenzen niet meer in geval van beschadiging.

De waardering van www.thedezzyfactory.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 219 reviews.