Werkdagen voor 15:30 besteld, morgen in huis 
Gratis verzending vanaf 50,-
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

LOGIN

Login

Account

 Werkdagen voor 15:30 besteld, morgen in huis 
Gratis verzending vanaf 50,-
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

Retourneren

Bedenktijd/retour

Vanwege gezondheidsoverwegingen, hygiëne, veiligheid is het niet toegestaan om lenzen te retourneren. 

Mocht het item nog aan de voorwaarden voldoen, mag de retour gestuurd worden binnen 14 dagen. De voorwaarden lees je hieronder. Stuur gerust een e-mail naar info@thedezzyfactory.com om meer informatie te ontvangen over het retourproces of gebruik ons retourportaal https://dezzys.shipping-portal.com/rp/

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden met track en tracé je item te versturen. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Je kunt hiervoor contact opnemen met info@thedezzyfactory.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Als je je bestelling wilt retourneren, volg dan de volgende stappen:

1. Neem contact met ons op via info@thedezzyfactory.com. Vermeld in de e-mail dat je de contactlenzen wilt retourneren. Vermeld in de e-mail ook jouw volledige naam, bestelreferentie, datum van ontvangst, de productdetails (kleur, type, etc.) en het nummer dat je wilt retourneren.

2. Je ontvangt een e-mail met de adresgegevens waarnaar je de producten kunt retourneren en het bedrag dat je voor de producten kunt terugkrijgen. Stuur de producten. (zorg ervoor dat het product / de producten in een stevige envelop worden verzonden en het adres duidelijk wordt vermeld.) The Dezzy Factory is niet aansprakelijk voor verloren gegane retouren. Schrijf jouw eigen gegevens in of op het retourpakket zodat we kunnen weten van wie het afkomstig is.)

3. Je ontvangt het bedrag van jouw retour binnen enkele werkdagen op je rekening.

Onze fabrikant produceert jaarlenzen. De daadwerkelijke levensduur van de lens kan beïnvloeden worden door wijze van gebruik, temperatuur, bewaarmethode.  De ervaringen van onze klanten leert dat de levensduur bij dagelijks gebruik tussen de 6 tot 8 maanden licht. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid. 

Retourvoorwaarden:
– De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening van de consument.
– Geretourneerde producten moeten ongeopend, schoon en in goede staat aankomen.
– producten kunnen alleen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst.

Wat wij niet retour aannemen:

  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden
  • Items die niet binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons zijn binnen gekomen
  • Items die gedragen/gebruikt zijn
  • Items die niet in originele staat en/of verpakking verkeren
  • Items met vreemde geuren & schade

Items met hygiënische redenen:

  • Lenzen

Defect item

Heb je een product wat beschadigd geleverd is? Wat vervelend! Maak hier gelijk een melding van binnen 24 uur door een email te sturen naar info@thedezzyfactory.com of via onze WhatsApp service +31 6 18729671. Vermeld hierin je ordernummer, productnaam en stuur een foto van je klacht mee in de bijlage. Wij zullen zo spoedig mogelijk er naar kijken en met een passende oplossing komen. 

Let op: belangrijk dat je het ons binnen 24 uur laat weten als het item beschadigd is (wegens ontbreken van aannemelijkheid dat de schade niet zelf is aangebracht). Zodra je dit later dan 24 uur meldt, vervalt de garantie. 

De waardering van www.thedezzyfactory.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.