Delivered the next day on working days 
Free shipping from 50,-
PAY AFTERWARDS WITH KLARNA

LOGIN

Login

Account

 Delivered the next day on working days 
Free shipping from 50,-
PAY AFTERWARDS WITH KLARNA

Warranty & Complaints

Warranty

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Heb je dus een item wat beschadigd geleverd is? Maak hier dan gelijk een melding van binnen 24 uur door een e-mail te sturen naar info@thedezzyfactory.com. Vermeld hierin je ordernummer, productnaam en stuur een foto van je klacht mee in de bijlage. Wij zullen zo spoedig mogelijk ernaar kijken en met een passende oplossing komen. 

Please note: it is important that you let us know within 24 hours if the item is damaged (due to the lack of plausibility that the damage was not caused by yourself). As soon as you report this later than 24 hours, the warranty expires. 

Complaints

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@thedezzyfactory.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkel Keur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. From 15 February 2016, it is also possible for consumers in the EU to register complaints via the ODR platform of the European Commission. This ODR platform can be found at http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 
De waardering van www.thedezzyfactory.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 205 reviews.